Contacteaza dezvoltatorul
“Apartamente noi in Buzau! Imobilul de locuinte colective VULCANI RESIDENCE ofera locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate, la cele mai bune preturi!”

Vulcani Residence este noul proiect imobiliar dezvoltat de CASA LUX 2009 BANCOL, in Buzau, Strada Vulcani, nr. 9, un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pietii imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Situate aproape de tot ceea este important pentru tine (mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, clinici medicale, parcuri pentru copii) apartamentele cu 3 camere pot fi achizitionate direct de la Dezvoltator (comision 0% si T.V.A. de 5%), fiind idelae pentru cuplurile ce doresc sa isi intemeieze o familie.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E, ofera, siguranta, avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate si acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.

In cazul in care ai nevoie te putem consilia cu privire la finantarea din cadrul programului Prima Casa sau iti putem recomanda alte variante in functie de dorintele si nevoile familiei tale.

Alegeti apartamentul care vi se potriveste

Apartamente cu 3 camere 90 MP


Afla mai multe

0733.102.525 0745.632.525


Selectati tipul de apartament de care sunteti interesat: