Contacteaza dezvoltatorul
Apartamente cu 2 camere 70 mp | Vulcani Residence BuzauApartamente cu 2 camere 70 mp | Vulcani Residence Buzau
Suprafata: 70 mp
Compartimentare: Living: 19.5 mp / Bucatarie: 8.6 mp / Dormitor: 13.2 mp / Dresign: 3.2 mp / Baie: 5 mp / Hol: 6.5 mp Balcon: 2.9 mp
Modalitati de plata: Cash, Credit ipotecar sau Programul Prima Casa.
Facilitati oferite: Acces mijloace de transport in comun, Spatii verzi, Finisaje moderne.
Vulcani Residence este noul proiect imobiliar dezvoltat de CASA LUX 2009 BANCOL, in Buzau, Strada Vulcani, nr. 9, un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pietii imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Situate aproape de tot ceea este important pentru tine (mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, clinici medicale, parcuri pentru copii) apartamentele cu 2 camere pot fi achizitionate direct de la Dezvoltator (comision 0% si T.V.A. de 5%), fiind idelae pentru cuplurile ce doresc sa isi intemeieze o familie.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E, ofera, siguranta, avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate si acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.

In cazul in care ai nevoie te putem consilia cu privire la finantarea din cadrul programului Prima Casa sau iti putem recomanda alte variante in functie de dorintele si nevoile familiei tale.

A. TAMPLARIE:

Ferestrele si usile de acces catre balcon sunt realizate din profil PVC (alb), 3 camere, bariera termica, cu geam termopan clar fara pervaz interior, sau exterior, tabloul de tamplarie cuprinzand detalii despre modul de impartire al ferestrelor canate, dimensiunile acestora regasindu-se in planul architectural al imobilului.

Optional (nu este inclus in pret) se pot comanda deschideri oscilobatante.

B. USA ACCES:

Usa de acces in locuinta este metalica, cu incuietoare si vizor.

C. COMPARTIMENTARI:

Compartimentarile camerelor sunt realizate cu pereti din caramida ingusta-light, caramida tencuita si gletuita.

D. AMENAJARI INTERIOARE:
Baia si grupul sanitar:

Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu faianta pe toata inaltimea peretului.

Pardoseala realizata din gresie.

Plafon realizat din placi de gips-carton finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Obiectele sanitare: cada (si cadita de dus unde este cazul) este din acril de culoare alba; vasul wc cu rezervor si lavoarul cu picior sunt ceramice, de culoare alba, avand dimensiuni diferite, in functie de suprafetele camerelor mai sus mentionate, conform instructiunilor arhitectului.v

Bateriile pentru obiectele sanitare sunt tip monocomanda din inox si vor fi montate de catre executant.

La receptia apartamentului se vor preda beneficiarului seturile – furtunul si para de dus pentru cada si cadita de dus (unde este cazul) si vor fi montate de executant.

Bucataria:

Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu faianta pe peretele cu utilitati – intre cotele +0,8m si +1,6m (sau pe inaltimea a 3 placi de faianta, conform instructiunilor arhitectului). Suprafata neplacata cu faianta va fi finisata cu vopsea lavabila de culoare alba.

Pardoseala realizata din parchet laminat 7mm.

Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Holuri si camere de depozitare (dressing/debara):

Peretii placati cu gips carton finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Pardoseala realizata din parchet.

Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Living:

Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu vopsea lavabila de culoare alba.

Pardoseala este realizata din parchet laminat de grosime 7mm.

Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Dormitoare:

Peretii sunt realizati din caramida, finisati cu vopsea lavabila de culoare alba.

Pardoseala este realizata din parchet laminat de grosime 7mm.

Plafonul este tencuit, gletuit si finisat cu vopsea lavabila de culoare alba.

Alte finisaje:

Trecerea de la un tip de pardoseala la altul se va realiza cu praguri de trecere la nivel, sau cu diferenta de nivel – dupa caz.

Usile de interior sunt de tip celular, feronerie indigena; culoarea/modelul acestora vor fi alese de catre beneficiar din gama disponibila.

Alte observatii:

Pozitionarea obiectelor sanitare este aleasa de catre proiectant si poate fi modificata doar de catre acesta in functie de cerintele proiectului.

Numarul de prize si intrerupatoare, precum si tipul acestora sunt stabilite de catre proiectant si pot fi modificate doar de acesta in functie de cerintele proiectului.

E. INSTALATII:
E.1. Sanitare, termice ventilatii:

Traseele instalatiilor sanitare de alimentare cu apa, si ale instalatiilor termice sunt realizate prin tub tip PPR.

Instalatiile de evacuare a apei menajere se realizeaza cu tuburi de polipropilena. Pentru apele meteorice s-au prevazut coloane verticale de scurgere Fi 110mm, coloane care sunt preluate de reteaua exterioara de canalizare ape uzate menajere din incinta.

Ventilatia bailor si a grupurilor sanitare (fara fereastra) se va realiza prin intermediul unor ventilatoare care vor evacua aerul viciat prin ghene de ventilatie special proiectate.

E.2. Electrice:

Instalatia de electricitate pentru prize va fi realizata folosind conductoare de cupru in tub de protectie Copex, iar la trecerea prin materiale combustibile cablu CYY F in tub de protectie Copex.

Circuitele electrice de iluminat se vor executa ingropat cu conductoare de cupru in tub de protectie Copex, iar la trecerea prin materiale combustibile se va folosi cablu CYY F in tub de protectie copex metalic.

Numarul de prize si intrerupatoare, precum si tipul acestora sunt stabilite de catre proiectant si pot fi modificate doar de acesta in functie de cerintele proiectului.

F. UTILITATI:

Instalatia electrica in interiorul apartamentului va fi efectuata de catre executant (contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator, taxa de deschidere vor fi in sarcina promitentului cumparator si se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator).

Alimentarea cu apa pana la apartament va fi efectuata de catre executant (contorul si montarea lui, semnarea contractului pe numele promitentului cumparator, taxa de deschidere vor fi in sarcina promitentului cumparator si se vor realiza pe cheltuiala promitentului cumparator).

Contacteaza direct dezvoltatorul

 

0733.10.25.25 0745.63.25.25


Selectati tipul de apartament de care sunteti interesat:

Contacteaza direct dezvoltatorul

0733.10.25.25 0745.63.25.25


Selectati tipul de apartament de care sunteti interesat: