Contacteaza dezvoltatorul
“Apartamente noi in Buzau! Imobilul de locuinte colective VULCANI RESIDENCE ofera locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate, la cele mai bune preturi!”

Vulcani Residence este noul proiect imobiliar dezvoltat de CASA LUX 2009 BANCOL, in Buzau, Strada Vulcani, nr. 9, un ansamblu imobiliar modern, luminos, intim, aerisit, adaptat pietii imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Situat aproape de tot ceea este important pentru tine, scoli, gradinite, clinici medicale si parcuri pentru copii, Vulcani Residence poate fi noul tau stil de viata. Imobilul P+2E are propria curte interioara si cuprinde un numar de 21 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate, menite sa inlesneasca viata rezidentilor.

Proiectul este alcatuit din apartamente cu suprafete cuprinse intre 53 si 90 mp, la care se adauga balcoane generoase, iar la parter si etajul 2, apartamentele beneficiaza de terase vaste cu suprafete de pana la 130 mp.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E, ofera, siguranta, avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate si acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.

Descopera apartamente moderne vandute direct de Dezvoltator, comision 0% si T.V.A. de 5%, incadrandu-se astfel la finantare in cadrul programului Prima Casa, pe care le poti configura in functie de dorintele si nevoile familiei tale pentru a le transforma in “acasa”.

Contacteaza direct dezvoltatorul


Selectati tipul de apartament de care sunteti interesat: